Feeding back for moving forward

logo

872 202 523

Crta. Santa Coloma, 18 baixos, 17178, Les Preses

logo

872 202 523

Crta. Santa Coloma, 18 baixos, 17178, Les Preses

Cursos

Els programes dels nostres cursos tenen molt en compte els interessos dels alumnes, els objectius a aconseguir o el perquè el volen aprendre, per tal que les classes siguin el més interessants i personalitzades possibles, l’alumne en vegi la utilitat, s’ho passi bé i sigui cada vegada més autònom en l’ús de l’idioma, amb tots els avantatges que això comporta.

  • Cursos per a nens, joves, adults, empreses.
  • Metodologia adaptada segons edat i necessitats.
  • Grups reduïts.
  • Classes dinàmiques.
  • La motivació com a eina clau per a aprendre.

Young Learners - Nens i joves

Els nostres alumnes més joves aprendran en un context estimulant i molt participatiu, en el qual ells seran els protagonistes d’uns cursos dissenyats pensant en el que els motiva. Rutines, contes, històries, cançons, projectes, tecnologia… tot això ens permetrà submergir-nos en l’idioma des del primer dia per tal que els alumnes puguin aprendre l’anglès que necessiten fora de l’aula.

Adults

Classes dinàmiques per tal que siguis cada vegada més capaç d’utilitzar l’idioma amb naturalitat. On ets? On vols anar? Són preguntes clau que cal respondre per a plantejar el curs que més s’adeqüi a les teves necessitats i així arribar a ser més autònom en l’aprenentatge i l’ús de la llengua.

Business - Empreses

Aprèn l’idioma per a fer negocis, per a ser més àgil al teu lloc de treball. Rebre clients, reunions, converses per telèfon, presentacions, correspondència, viatges… Analitzem les teves necessitats i objectius per tal que el curs sigui motivador i el màxim de profitós per a tu i per a l’empresa.

On-line

Properament.