Feeding back for moving forward

logo

872 202 523

Crta. Santa Coloma, 18 baixos, 17178, Les Preses

logo

872 202 523

Crta. Santa Coloma, 18 baixos, 17178, Les Preses

La metodologia

La metodologia

Creiem que la millor metodologia és aquella que millor s’adapta al moment d’aprenentatge en el qual es troba l’alumne, segons l’edat, el grup d’alumnes i el nivell. És per això que la metodologia que utilitzem es basa en la combinació de diferents pràctiques i enfocaments, centrant-nos en l’alumne:

  • Màxim contacte amb l’idioma: ús d’eines dins i fora de l’aula perquè l’alumne tingui màxima exposició a la llengua, element clau per a adquirir-la.
  • Aprenentatge contextualitzat: utilitzem la llengua sempre en un context concret.
  • Activitats comunicatives i de resolució de tasques: la llengua és el que utilitzem per a comunicar-nos i la comunicació ens permet resoldre problemes i situacions del dia a dia.
  • Descobriment: quan l’alumne descobreix, dedueix coses per ell mateix, és més probable que retingui el que s’està treballant de manera més eficient.
  • Personalització de les activitats: perquè l’alumne vegi la utilitat que té el que està aprenent en el seu entorn.
  • Consciència intercultural: els idiomes estan lligats a un país, a una cultura, que és important anar coneixent per a entendre conceptes i expressions del mateix idioma. A més, sovint utilitzem un idioma com l’anglès com a llengua franca, perquè persones de diferents països i cultures es puguin entendre.

Per tal que l’aprenentatge flueixi sense obstacles, ens esforcem perquè l’ambient de treball sigui positiu i còmode per a alumnes i professors.