Feeding back for moving forward

logo

872 202 523

Crta. Santa Coloma, 18 baixos, 17178, Les Preses

logo

872 202 523

Crta. Santa Coloma, 18 baixos, 17178, Les Preses

La missió, la visió i els valors

La missió

La nostra missió és ser una empresa d’ensenyament de llengües estrangeres dinàmica i compromesa amb l’ensenyament de qualitat. La professionalitat, l’adaptabilitat i la motivació han de ser presents en el nostre dia a dia per a garantir l’èxit d’un aprenentatge positiu.

La visió

La visió de la nostra empresa es centra en ser un referent d’escola d’idiomes de qualitat a la zona, on l’alumne sigui el protagonista, motivat i proactiu per a l’aprenentatge de l’idioma, que tingui ganes d’utilitzar-lo dins i fora de l’aula, aprofitant també el que ens ofereixen les noves tecnologies. Aquests ingredients han de servir perquè l’alumne aconsegueixi els seus objectius personals i/o professionals.

Els valors

Els nostres valors es poden resumir en: empatia, dinamisme, compromís, qualitat, professionalitat i motivació. I és que volem conèixer els alumnes i els seus interessos, transmetre’ls i encomanar-los el nostre compromís i la nostra motivació, tenint sempre en compte que cal ser dinàmic per a millorar contínuament, sense oblidar que els nostres alumnes es mereixen qualitat i professionalitat en els serveis que oferim.